Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας αλλά και οι δυσκολίες (οικονομικές και μη) που περνάμε καθημερινά, επιδρούν πολλές φορές αρνητικά στον ψυχοσωματικό μας κόσμο και μπορεί μερικές φορές να μας φθάσουν σε καταστάσεις που χαρακτηρίζονται από “κακή” ψυχολογία.

Για την διατήρηση της υγείας μας αλλά κυρίως της νευρικής και ψυχολογικής μας κατάστασης, σας προτείνουμε το νέο τονωτικό προϊόν GO-HI που περιέχει βιταμίνη B6, βιταμίνη Β12 και νιασίνη, βιταμίνες που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Για όλους εσάς που θέλετε μια φυσιολογική νευρική και ψυχολογική κατάσταση, λαμβάνοντας παράλληλα και μια δόση ενέργειας, τόνωσης και νοητικής επίδοσης, δοκιμάστε την δύναμη του GO-HI!

Επιπλέον περιέχει ταυρίνη και καφεΐνη, συστατικά που καθιστούν το προϊόν GO-HI μια προτεινόμενη λύση για τόνωση στις δύσκολες ώρες, για Άνδρες και Γυναίκες!

Ένα συμπλήρωμα διατροφής για όλους με απίθανη γεύση τροπικών φρούτων, οικονομική και πρακτική συσκευασία και αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν!

Πρόταση σερβιρίσματος την καλοκαιρινή περίοδο: Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε με δροσερό ή παγωμένο νερό ή ακόμη με παγάκια, ώστε να έχετε ένα τέλειο δροσιστικό και ταυτόχρονα τονωτικό ποτό.

ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημαντικές πληροφορίες για το προϊόν:

  • Είναι σε μορφή αναβράζοντος δισκίου.
  • Mπορείς απλά να ρίξεις 1 δισκίο σε ένα ποτήρι νερό ή να βάλεις 1 δισκίο απευθείας σε ένα μικρό μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό (500 ml), όπου και αν βρίσκεσαι.
  • 0 λιπαρά ανά δισκίο.
  • 0,7 g υδατάνθρακες ανά δισκίο.
  • 10 kcal (θερμίδες) ανά δισκίο.
  • Η περιεκτικότητα της καφεΐνης που περιέχεται σε κάθε δισκίο είναι μόλις 64 mg (ποσότητα καφεΐνης μικρότερη από αυτή που περιέχεται σε ένα φλιτζάνι στιγμιαίου καφέ)
  • Μπορείς να διαμορφώσεις την δόση σου, όπως εσύ επιθυμείς (έως 3 δισκία ημερησίως)
  • Προσφέρει στον καταναλωτή τονωτικό ποτό χαμηλού κόστους, αφού κάθε δισκίο (20 δισκία συνολικά ανά συσκευασία) κοστίζει στον καταναλωτή μόλις 50 λεπτά.