ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Η ελληνική εταιρία PharmaSolve United Consulting

Το νέο ενεργειακό προϊόν GO–HI σε μορφή δισκίου σχεδιάσθηκε και αναπτύχθηκε από την ελληνική εταιρία PharmaSolve United Consulting, μια εταιρία με εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη προϊόντων για φαρμακευτικές και παραφαρμακευτικές επιχειρήσεις καθώς και για επιχειρήσεις τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το GO-HI δεν σχεδιάσθηκε για μερικούς αλλά για όλους εσάς, για όλους εμάς!

To GO-HI είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάσθηκε για να προσφέρει άμεση ενέργεια και επιθυμητή νοητική εγρήγορση με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Οι ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής σας, οι υψηλές φυσικές και νοητικές απαιτήσεις στον χώρο εργασίας σας αλλά και στο σπίτι με την οικογένεια σας καθώς και τα προβλήματα που απορρέουν από την σημερινή οικονομική κρίση, απαιτούν την λήψη ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού προϊόντος που θα σας μειώσει την αυξανόμενη κούραση και κόπωση και θα φέρει την νοητική επίδοση στα φυσιολογικά επίπεδα σας. Αυτές τις ανάγκες ερχόμαστε ουσιαστικά να καλύψουμε με την δημιουργία του GO-HI. Στην πραγματικότητα δεν δημιουργήσαμε ένα επιπλέον ενεργειακό προϊόν για την ελληνική αγορά αλλά ένα ενεργειακό συμπλήρωμα διατροφής με επιλεγμένα συστατικά στις σωστές δόσεις που θα επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς παρενέργειες, προσφέροντας επιπλέον απίστευτη γεύση τροπικών φρούτων.

Το προϊόν παρασκευάζεται σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής αναβραζόντων δισκίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διασφαλίζοντας στο μέγιστο όλους του Κανόνες Καλής Παρασκευής (GMP).

Υπεύθυνος Κυκλοφορίας

PharmaSolve United Consulting, Αγίου Δημητρίου 17, Τ.Κ. 19004 – Σπάτα,

Τηλ.: 210-3257606

Διακινητής

TELEFORCE Ε.Π.Ε, Επιχειρησιακό Πάρκο Σπάτων, Τ.Κ. 190 04 – Σπάτα, Τηλ.: 210-6635020.