Απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες που επιθυμούν:

  • Mείωση της κούρασης και της κόπωσης
  • Φυσιολογική νοητική επίδοση.
  • Φυσιολογική λειτουργία ανοσοποιητικού συστήματος
  • Φυσιολογική λειτουργία νευρικού συστήματος
  • Φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία

Το GOHI περιέχει ταυρίνη και άλλα συστατικά…..

Η ταυρίνη είναι ένα ουσιώδες αλλά παρεξηγημένο συστατικό που βρίσκεται σε αφθονία στο ανθρώπινο σώμα. Μπορεί να την γνωρίζετε ως ένα συμπλήρωμα διατροφής που χρησιμοποιείται από τους αθλητές για την ενίσχυση της φυσικής τους απόδοσης, ή ως ένα συστατικό σε ενεργειακά ποτά.

Η ταυρίνη όμως είναι ένα από τα πιο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για την υγεία, την ψυχική ευεξία και την μακροζωία. Μην μπερδεύεστε από το όνομα της και την παρουσία της στα ενεργειακά ποτά. Δεν είναι διεγερτική ουσία, ούτε αναβολικό αλλά ούτε “σπέρμα ταύρου”, όπως νομίζουν κάποιοι εξαιτίας του ονόματός της..

Η ταυρίνη βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο, στον αμφιβληστροειδή, την καρδιά και τα αιμοπετάλια και συμβάλλει στην μεταφορά του καλίου, νατρίου, ασβεστίου, και μαγνησίου μέσα και έξω από τα κύτταρα και δρα σχεδόν ως νευροδιαβιβαστής. Είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στο σώμα μας που απαιτείται για την οικοδόμηση της πρωτεΐνης. Η ταυρίνη συμβάλλει σε μια ποικιλία σωματικών λειτουργιών, όπως η ρύθμιση των υγρών και μετάλλων στο αίμα καθώς και την υποστήριξη της λειτουργίας του μεταβολισμού, της καρδιάς, των μυών, των νεύρων, της όρασης και την ομαλοποίηση της γνωστικής λειτουργίας.

Η ταυρίνη βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο, στον αμφιβληστροειδή, την καρδιά και τα αιμοπετάλια και συμβάλλει στην μεταφορά του καλίου, νατρίου, ασβεστίου, και μαγνησίου μέσα και έξω από τα κύτταρα και δρα σχεδόν ως νευροδιαβιβαστής.

Είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στο σώμα μας που απαιτείται για την οικοδόμηση της πρωτεΐνης. Η ταυρίνη συμβάλλει σε μια ποικιλία σωματικών λειτουργιών, όπως η ρύθμιση των υγρών και μετάλλων στο αίμα καθώς και την υποστήριξη της λειτουργίας του μεταβολισμού, της καρδιάς, των μυών, των νεύρων, της όρασης και την ομαλοποίηση της γνωστικής λειτουργίας.

Υπάρχει μια σημαντική συσχέτιση μεταξύ των υψηλών επιπέδων της διατροφικής ταυρίνης και της μακροζωίας. Διατροφή υψηλή σε ταυρίνη πιστεύεται ότι είναι ένας από τους λόγους για τη μακροβιότητα των Ιαπώνων, ειδικά των κατοίκων της Okinawa,  γνωστής και ως «νησιού της μακροζωίας». Σύμφωνα με την βιβλιογραφία, άτομα με κατάθλιψη, λαμβάνουν μη ικανοποιητική ποσότητα

Άρθρο από την Επιστημονική Ομάδα του GOHI